Σχετικά με εμάς

Home Σχετικά με εμάς

Η δουλειά μας, είναι το πάθος μας..

Το κομμωτήριο L.a.K Coiffure et Beaute, δημιουργήθηκε το έτος 2013 με στόχο να εμφανίσει μέσα από ένα πλήθος υπηρεσιών την ομορφιά που κρύβει ο καθένας μέσα του.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, αποτελούμενο από δύο επίπεδα. Στον ισόγειο χώρο, φιλοξενούνται οι υπηρεσίες κομμωτηρίου, και στον πρώτο όροφο οι υπηρεσίες περιποίησης άκρων και αισθητικής.

Το προσωπικό του κομμωτηρίου L.a.K Coiffure et Beaute, ενημερώνεται συνεχώς με τεχνικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της μόδας, ενώ παράλληλα φροντίζει για την άνετη παραμονή σας όσο σας εξυπηρετούν.

Η δουλειά μας, είναι το πάθος μας.. Μας αρέσει η δουλειά μας.. Μας αρέσει να σας βλέπουμε να χαμογελάτε, και να γίνεστε όμορφοι και περιποιημένοι! Αφεθείτε στα χέρια μας, και επιτρέψτε μας να σας εξωτερικεύσουμε την λάμψη της προσωπικής ομορφιάς του καθενός.

Από την ημέρα δημιουργίας του καταστήματος, φροντίσαμε οι τιμές μας να είναι και να παραμένουν χαμηλές, γιατί θεωρούμε οτι η ομορφιά και η περιποίηση είναι δικαίωμα όλων. Ανά τακτά διαστήματα, δημιουργούμε προσφορές για ειδικές ομάδες ατόμων, γιατί πιστεύουμε πως τις αξίζουν, ένεκα των αντιξιοτήτων της εποχής που διανύουμε…

450 +
επώνυμα προϊόντα
4000 +
ευχαριστημένοι πελάτες

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

 • Το κατάστημα

  Δημιουργήσαμε έναν φιλόξενο χώρο για να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, στην αναμονή και να δείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στις LCD τηλεοράσεις.

 • Προϊόντα

  Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα, προκειμένου να αναδείξουμε την ομορφιά σας. Το κομμωτήριο, διαθέτει και κατάλληλα αντιαλλεργικά προϊόντα για ιδιαίτερες περιπτώσεις.

 • Εκπαίδευση

  Το προσωπικό του L.a.K Coiffure, συνεχίζει την εκπαίδευση του, και παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια, για την ακόμα πληρέστερη επαγγελματική του ικανότητα.

 • Εξέλιξη

  Παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις της μόδας, και φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε, προκειμένου να είστε πάντα in fashion, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες μας!