Υπηρεσίες

Home Υπηρεσίες

Κούρεμα Γυναικείο:

H ομάδα του LaK Coiffure et Beaute, συνεχώς εκπαιδεύεται και ενημερώνεται για τις τάσεις των μαλλιών, έτσι ώστε να να μπορεί να στέκεται αντάξια των προσδοκιών σας.

Γι΄ αυτό σε καθημερινή βάση στο κομμωτήριο LaK Coiffure et Beaute, σας προτείνουμε και σας συμβουλεύουμε  για το είδος του κουρέματος που θα μπορούσατε να “εφαρμόσετε” στα μαλλιά σας, πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας στυλ, το μοναδικό χαραχτήρα σας, τις τάσεις της μόδας και φυσικά τον τύπο και τις ιδιότητες των μαλλιών σας.

Κούρεμα Αντρικό:

Στο κομμωτήριο LaK Coiffure et Beaute,  πιστεύουμε οτι η περιποίηση και η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!

Με εξειδικευμένα αντρικά κουρέματα, αλλά και με πρωτότυπες ιδεες για κάθε ηλικία, μπορούμε να ανανεώσουμε το στυλ σας και να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαραχτηριστικά του παρουσιαστικού σας και του χαρακτήρα σας.

Χτένισμα: 

Χτένισμα απλό, χτένισμα βραδινό ή χτένισμα νυφικό , το κομμωτήριο LaK Coiffure et Beaute είναι εδώ..

Μοναδικά χτενίσματα με πιστολάκι, steampod (ίσιωμα με ατμό), ψαλίδια για όλων των ειδών τις μπουκλες, κοτσίδες, μισά πιασίματα, σινιόν και με άλλα πολλά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας για οποιαδήποτε περίσταση..

Χρώμα-Τεχνικές χρώματος:

Με τη δύναμη του χρώματος η εξωτερική σας  εμφάνιση, δεν κερδίζει μόνο το χρόνο αλλά και τους γύρω σας!

Στο κομμωτήριο LaK Coiffure et Beaute μπορείτε να βρείτε εργασίες όπως: painting-balayage, dip-dye, οmbre, ανταύγειες και μες.

Χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμα προϊόντα, σε συνδυασμό με τις παραπάνω τεχνικές, και σεβόμενοι πλήρως τις επιθυμίες του πελάτη μας, τις τάσεις της μόδας, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τύπου μαλλιού, επιτυγχάνουμε  εκπληκτικά αποτελέσματα, διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά υγιή και γεμάτα δύναμη και λάμψη.

 

Προιόντα που χρησιμοποιούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8311306 ή στο admin@lak-beaute.gr

Επικοινωνία